TNS Office Ideas Pictures TNS-office-by-The-Bold-Collective-Sydney-04 TNS-office-by-The-Bold-Collective-Sydney-03 TNS-office-by-The-Bold-Collective-Sydney-02 TNS-office-by-The-Bold-Collective-Sydney


Design by The Bold Collective

Our Opinion

The Bold Collective have been really creative by using milk crates as building blocks for office dividers and lighting, using a simple common place object and turning it into something special for TNS.

Behind The Design

TNS was a relocation project which was primarily to be adaptive re-use of existing elements within a typical office building in North Sydney. The budget was lean, and the brief required us to think outside the box to deliver a high-impact design that would rival the sister media agencies within the same company group.

The forward-thinking client wanted an Activity Based Workplace which offered a variety of open and closed spaces for their staff to work in. To delver this, we worked with a number of existing meeting rooms and mixed them with new quiet booths, open plan workstations, a large breakout and a variety of alternate work settings.

The humble milk-crate was the main design element which formed the foundations for much of the joinery in the workplace including the reception wall, quiet booths, banquette window seating and light features. We repeated the cube throughout the design with 2D and 3D elements as the cube was a pivotal form to the TNS branding.

Design by:

The Bold Collective

> See all offices by this designer
Location: Sydney, Australia> See all offices in this country
Construction Year: 2013

Colours (click to search):